Jouw eigen online programma Alvast Goed voor jou gebouwd!

 

HERKEN JIJ DIT…?

=

Je weet dat een online aanbod een logische volgende stap is in je groei naar succes, maar je hebt echt geen idee waar je moet beginnen en denkt dat jou dat nooit gaat lukken…

=

Je vraagt je af of zo’n online programma wel op je eigen website kan en hoe dan?

=

Je ziet als een berg op tegen technisch geneuzel, daar verlies je al je energie op!

=

Je wilt er vooral niet teveel tijd aan kwijt om dat allemaal zelf uit te zoeken…

=

Je hebt geen zin om weer een cursus te gaan volgen om zelf een online omgeving in elkaar te zetten!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

R

Het jou wel gaat lukken en jij binnen een maand jouw eigen online programma hebt staan?

R

Dit helemaal in lijn is met je huidige website met een professionele look?

R

Jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de inhoud in plaats van met de techniek?

R

Daardoor alleen met de leuke kanten van het bouwen aan de slag kunt?

R

Een compleet verzorgde leeromgeving het resultaat is, zonder zorgen?

 

DAT IS MOGELIJK ALS JE KIEST VOOR HET TRAJECT:

 

JOUW EIGEN ONLINE PROGRAMMA ALVAST GOED VOOR JOU GEBOUWD!

Kies voor gemak: eenvoudig, snel, compleet en zonder technisch gedoe!

 

 

Ik bouw het frame van jouw eigen online leeromgeving op een subdomein van je WordPress website of op een nieuwe domeinnaam. Zonder bijkomende kosten en technisch helemaal ingericht. Met betaalmogelijkheid voor je programma en de mogelijkheid om later nog meer cursussen in het systeem te maken. En natuurlijk een duidelijke uitleg hoe je met je nieuwe online programma moet werken, zodat je aan het eind niet alsnog in de techniek hoeft te duiken!

BINNEN EEN MAAND JE EIGEN ACADEMIE ONLINE!

R

Afhankelijk van jouw input je eigen online programma binnen een maand of zelfs nog eerder klaar!

R

In jouw eigen stijl en huiskleuren

R

Complete inrichting van de techniek

R

Makkelijk zelf te vullen, aan te passen en te kopiëren, ook als je atechnisch bent

R

De installatie van een betaalmogelijkheid voor je programma, zodat je daarmee een verdienmodel creëert

R

Extra mogelijkheid om later in het systeem meerdere cursussen te maken

R

Een duidelijke uitleg over de werking van je online programma tijdens een 1-op-1 Zoom-meeting, dus geen verrassingen. Zelfs als je technisch een leek bent!

Ik wilde al langer een online leeromgeving waarin ik mijn werkboeken, opdrachten en video’s kan zetten voor mijn klanten. Voor hen is het dan makkelijker om er zelf uit te halen wat ze nodig hebben. Ze hoeven het niet per se in een vaste volgorde te doorlopen.

Ik heb Jolanda gevraagd dit voor mij in te richten. Dat ging sneller dan ik had verwacht. De communicatie met Jolanda is helder en duidelijk. Ze schakelt snel en houdt je steeds op de hoogte van de voortgang. Erg prettig. En het is mooi geworden! Ik ben er heel blij mee.

Het resultaat is dat mijn aanbod een professionelere uitstraling heeft door de online leeromgeving. Dat is prettig voor mij, maar ook voor mijn klanten. Nu heeft het echt meerwaarde, daar ben ik trots op en dat straal ik ook uit!

Ik heb gekozen voor Jolanda van Alvast Goed VA Support omdat ze een prettige, open persoonlijkheid is die vertrouwen uitstraalt en doorpakt. Ze is gezellig, enthousiast, een vlotte prater, duidelijk, goed in haar vak. Schakelt snel en doet meer dan je verwacht.

Wil jij ook jouw eigen online programma? Direct contact opnemen met Jolanda! Niet twijfelen, maar gewoon doen.

Julia van Ditshuizen

Business Organizer, Julia van Ditshuizen

WIE BEN IK?

Ik hou ervan om puzzelstukjes op te lossen. Geen kruiswoordraadsels of Zweedse puzzels, maar in zaken die niet werken op je website bijvoorbeeld kan ik me helemaal vastbijten. Ik heb een engelengeduld als het gaat om oplossingen vinden. Gaat het niet linksom of rechtsom, er is altijd wel een weg die naar Rome leidt, een oplossing zal er komen. Ik sta voor wat ik beloof. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. Wat ik beloof, kom ik ook na, anders beloof ik het niet. Ik voel me heel betrokken bij mijn klanten. En ik hou van duidelijkheid en snel schakelen en dat verwacht ik van de ander ook. Mijn Achterhoekse nuchterheid combineer ik met een vleugje humor 😊.

 

Ik streef naar een samenwerking waar in overleg heel veel mogelijk is, waarbij er uiteindelijk een website of programma komt te staan helemaal in de smaak van de klant, én waaraan ikzelf plezier beleef!

Jolanda

Via mijn businesscoach kwam ik in contact met Jolanda. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen, het klikte direct! Zij heeft voor mij een academie in elkaar gezet voor mijn online programma’s. Ook heb er inmiddels mijn betaalde e-books ingezet. Steeds verzin ik weer iets nieuws en Jolanda weet het iedere keer weer technisch goed in elkaar te zetten zodat alles weer klopt.

Ik heb haar leren kennen als een zorgvuldige, betrouwbare en toegankelijke vrouw. Wanneer ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop, ga ik het zelf niet meer uitvogelen. Dat scheelt een heleboel hoofdpijn en tijd. Heerlijk om samen met haar te werken en zo een super waardevol programma te hebben neergezet. Erg blij mee!

Chanine Krisman

Personal Shopper & Stijlexpert, Stijl op Peil

 

 

JE EIGEN ONLINE PROGRAMMA GOED GEBOUWD IN 4 WEKEN!

Dit is je kans om snel en voordelig je eigen online programma te maken!

De investering in jouw eigen online leeromgeving is nu € 875,-. Snel, zonder gedoe en zonder zorgen. Je hebt dan een online academie die staat als een huis!

TWIJFEL JE NOG?

Met één of twee verkochte trainingen heb jij je investering er al uit!

Of wil je er net als ik honderden uren aan gaan spenderen…

Wil je na het realiseren ook nog graag ondersteuning? Ik kan je helpen met het proces, de begeleiding en de eventuele online VA ondersteuning, waardoor jij er niet helemaal alleen voor staat!

 Ga nú voor jouw eigen online programma!

 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Komen er nog extra kosten bij?

 

Je betaalt alleen nog extra de webhosting. Als het programma op een subdomein van je huidige WordPress website gebouwd kan worden, hoef je in sommige gevallen zelfs niets extra’s te betalen.

Wat moet ik allemaal aanleveren?

 

Alles wat Jolanda nodig heeft, vind je op een checklist, heel eenvoudig!

 

Wat als ik het programma zo snel mogelijk online wil hebben?

 

De snelheid waarmee het programma klaar is, is mede afhankelijk van de reacties die Jolanda erop van jou krijg tijdens het bouwproces. Snel schakelen is dan belangrijk.

 

Kan ik er zelf wel mee werken? Ik ben totaal niet technisch!

 

Het programma is heel gebruiksvriendelijk, er is geen speciale kennis nodig. Na duidelijke uitleg door Jolanda kun ook jij ermee werken.

 

Kan ik meerdere online cursussen in het programma zetten?

 

Ja dat kan. De inrichting zal in eerste instantie voor één cursus zijn, maar je kunt dit vrij eenvoudig uitbreiden.

 

Ik wil wel graag dat de betaling automatisch afgehandeld wordt. Kan dat?

 

Ja. Jolanda maakt een automatische betaalmogelijkheid middels Mollie, die gekoppeld is aan de bankrekening.

 

Hoe wordt het programma gebouwd?

 

De online academie is een website en wordt in WordPress gebouwd met het Divi-thema. De licentie hiervoor is door Jolanda betaald en geldt voor altijd.

 

Waarmee wordt de academie gebouwd?

 

De academie wordt gebouwd op een WordPress website met de plugin WP eMember. De licentie hiervoor is door Jolanda betaald en geldt voor altijd.

Zit ik vast aan jaarlijkse kosten?

 

Behalve de kosten voor je webhosting (kosten voor het online staan van je website waar het online programma op draait) zijn er geen bijkomende kosten. De lifetime licenties voor het DIVI-thema en de plugin voor de online omgeving, zijn inclusief.

 

Kan mijn online programma op mijn bestaande website gebouwd worden?

 

Nee. Wel op een subdomein van je website. Dat is in feite een losstaande website gekoppeld aan de hoofdwebsite. Bijvoorbeeld: programma.denaamvanjewebsite.nl. Of: denaamvanjewebsite.nl/cursus.

 

Ik wil dat bijvoorbeeld iedere maand een les wordt opengesteld, kan dat?

 

Ja dat kan. Dat is technisch wat lastiger in te richten, dus daar zit wel een meerprijs aan.

 

Als ik later een tweede of derde cursus wil maken, kan dat?

 

Ja, dat kan allemaal in hetzelfde systeem, zonder meerkosten van licenties of iets dergelijks. Wil je dit laten inrichten, dan betaal je wel de tijdsinvestering.

 

Ik ben businesscoach voor startende en ervaren ondernemers en ik bied coachingsprogramma’s aan zowel offline als online. Om een tweede online programma aan te kunnen bieden, heb ik Jolanda gevraagd dit technisch voor mij in te richten. Hier komt heel wat bij kijken. 

Ik heb Jolanda leren kennen als iemand met hart voor de zaak. Ze is heel betrokken en als zaken nog niet zo lopen zoals ze zich heeft voorgesteld, dan kan ze zich daar helemaal in vastbijten. Ze denkt met me mee, overlegt indien nodig en komt met voorstellen. Ze is heel zorgvuldig met oog voor detail. Daarnaast is ze altijd vrolijk, heel toegankelijk en bovenal betrouwbaar. Wat ze belooft, dat komt ze ook na.

Ik ben de snelle chaotische bedenker, zij mag mijn plannen structureren en uitvoeren. Een prima team!

Margot Morrenhof

De Eigenwijze Businesscoach, Margot Morrenhof.nl