Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

 

Op mijn twaalfde had ik al mijn eerste baantje: de helpende hand van de secretaresse bij mijn vader op het werk. Dat vond ik echt superleuk en ik merkte daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor iemand.

 

In de jaren daarna volgden meer ondersteunende functies. Als je mijn karaktereigenschappen een beetje kent (ik help graag mensen, vind het leuk om naar oplossingen te zoeken, ik let op details en ben een verbinder), kun je je misschien voorstellen dat een baan als managementassistent in een zorgorganisatie me geweldig beviel. Het sparren over het uit te zetten beleid, de verbeterprojecten, de verbindende factor zijn tussen alle schakels: ik werd er heel blij van.

 

Totdat er een paar reorganisaties volgden en ik op een plek achter een balie belandde waar ik mijn ei niet meer kwijt kon en me letterlijk gevangen voelde. Toen ik op een vroege ochtend weer eens met forse tegenzin naar mijn werk reed, dacht ik: “Dit ga ik geen dag langer meer doen.” Ik nam het besluit om een eigen bedrijf op te richten en mijn kennis en vaardigheden in te zetten om zelfstandig professionals te ondersteunen. Als Virtueel Assistent doe nu iedere dag wat ik superleuk vind én goed kan: ik bouw de technische kant van online programma’s.

 

Jolanda Cornegoor. Maar zeg maar Jolan. Jouw online ondersteuner.

 

Voor mij als VA is er niets mooier dan sparren met de ondernemer, luisteren naar diens wensen, kijken hoe het beter kan en daarbij iets moois neer te zetten. In mijn samenwerking met ondernemers vind ik een aantal dingen belangrijk. ‘Een man een man, een woord een woord’ bijvoorbeeld. Wat ik beloof, kom ik ook na, anders beloof ik het niet. En dat verwacht ik van de ander ook. Ik voel me heel betrokken bij mijn klanten, als het hen goed gaat, gaat het mij ook goed. Mijn pietluttigheid ben ik (eindelijk) de baas: ik werk nog steeds heel zorgvuldig, maar je moet gewoon starten en al doende schaven we wel bij! Verder krijg ik nog wel eens het verwijt te aardig te zijn 😉. Maar reken maar dat ik mijn mening durf te geven.

 

Waar ik dan ook naar streef is een samenwerking waar in overleg veel mogelijk is, waarmee de klant uiteindelijk heel tevreden is en waar ik zelf heel veel plezier aan beleef!

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat ik:

 

  • een echt dorpsmeisje ben. De stad is leuk voor een dagje shoppen..
  • twee hele lieve stiefdochters heb, een tweeling.
  • dol ben op het landleven, paarden en alles wat daarbij komt kijken.
  • daarom officieel Paarden Oppasser ben geworden. Een geweldig leuke hobby en goed te combineren met mijn werk als Virtueel Assistent. Ik kom zo op de prachtigste plekjes om op huis, paarden en overige dieren te passen.
  • Wiener Melange tot mijn favoriete drankje reken.
  • een weekje skiën in Oostenrijk niet gauw zal overslaan.
  • verliefd ben op de Waddeneilanden, maar toch ook wel heel graag in Italië kom.
  • stapeldol ben op mijn Roemeense straathond Bruun en die is maar wat blij dat ik zo vaak thuis werk als Virtueel Assistent.
  • ook de aanjager ben van de netwerken ZZP Zutphen en ZZP Bronckhorst.

Mijn persoonlijke waarden

Betrokkenheid

Probleemoplossend

Samenwerken

Zorgvuldigheid

Plezier

 

 

 

Waarmee kan ik jou helpen?

 

 

Jolanda in het kort:

Landelijk wonen, positief, Achterhoek, go with the flow, vrolijk, dierenliefhebber, paardenoppasser, Terschelling, allergie tegen verspilling, passie voor huizen, relativeren, Bruno Banani, gevoelsmens, hoge hakken/pantoffels, ruimtelijk inzicht, wintersport, gedaan is gedaan en door, Wiener melange, empathisch, gezellige avonden met vrienden, retro ’60 ’70 ’80.

Meer over mij weten?