Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

 

Ik ben Jolanda Cornegoor uit Eefde. Ik woon met mijn partner en zijn kinderen en onze hond Bruun in een bijna 100 jaar oud huis in de prachtige bossen van Gorssel, vlakbij de IJssel.

 

Jolanda Cornegoor. Maar zeg maar Jolan.

 

Als Virtueel Assistent (VA) help ik ondernemers op hun pad naar succes. En dat is wat ik het liefste doe. Ik ben een echte ondersteuner: denk graag mee over wat er allemaal moet gebeuren, bijt me vast in problemen die zich voordoen, regel allerhande zaken en voer graag de organisatorische, technische en administratieve taken uit. Zodat de ondernemer zich kan richten op dat wat hij of zij het liefste doet en zich niet druk hoeft te maken over de randzaken, dàt is waar ik mijn drive vandaan haal. Ik ben een echte allrounder, ‘kan niet’ komt niet in mijn boekje voor. Ik heb een groot netwerk waar ik mijn kennis vandaan haal of die ik kan inschakelen mocht dat nodig zijn. Jouw probleem is mijn oplossing!

 

Een vA-player® is een professional die op afstand taken voor ondernemers uit handen neemt en als een sparringpartner meedenkt in de groei van het bedrijf.

 

Als VA richt ik me met name op ZZP’ers: zij die alles in hun bedrijf alleen doen, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Er komt zoveel meer bij de bedrijfsvoering kijken dan alleen datgene waarvoor je ondernemer bent geworden! En dat is vaak niet waar de passie ligt. Maar wel die van mij! Graag ontzorg ik jou, zodat jij je kunt bezighouden met je core business. En ik met datgene waarom ik Virtueel Assistent ben geworden! Een win-win situatie, lijkt me.

Ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!

Ben jij die gepassioneerde ondernemer met tijd en handen te kort? Kom jij er in deze drukke tijden niet toe om de ideeën die je hebt, om te zetten naar actie? Wil je wel meer (online) zichtbaar worden, maar heb je geen idee hoe of kost dat te veel tijd? Of misschien loop je achter de feiten aan omdat de bedrijfsvoering zoveel van je vraagt? Dan zijn wij de ideale combinatie!

Zullen we binnenkort samen een (al dan niet virtuele) kop koffie drinken? Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Jolanda

 

Mijn persoonlijke waarden

Betrokkenheid

Probleemoplossend

Samenwerken

Zorgvuldigheid

Plezier

 

 

 

Waarmee kan ik jou helpen?

 

 

Jolanda in het kort:

Landelijk wonen, positief, Achterhoek, go with the flow, vrolijk, dierenliefhebber, paardenoppasser, Terschelling, allergie tegen verspilling, passie voor huizen, relativeren, Bruno Banani, gevoelsmens, hoge hakken/pantoffels, ruimtelijk inzicht, wintersport, gedaan is gedaan en door, Wiener melange, empathisch, gezellige avonden met vrienden, retro ’60 ’70 ’80.

Meer over mij weten?