Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

 

Elkaar helpen is mij met de paplepel ingegoten. Op mijn twaalfde had ik al mijn eerste baantje: de helpende hand van de secretaresse bij mijn vader op het werk. Dat vond ik echt superleuk en ik merkte daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor iemand.

 

In de jaren daarna volgden meer ondersteunende functies. Als je mijn karaktereigenschappen een beetje kent (ik help graag mensen, vind het leuk om naar oplossingen te zoeken, ik let op details en ben een verbinder), kun je je misschien voorstellen dat een baan als managementassistent in een zorgorganisatie me geweldig beviel. Het sparren over het uit te zetten beleid, de verbeterprojecten, de verbindende factor zijn tussen alle schakels: ik werd er heel blij van.

 

Totdat er een paar reorganisaties volgden en ik op een plek achter een balie belandde waar ik mijn ei niet meer kwijt kon en me letterlijk gevangen voelde. Toen ik op een vroege ochtend weer eens met forse tegenzin naar mijn werk reed, dacht ik: “Dit ga ik geen dag langer meer doen.” Ik nam het besluit om een eigen bedrijf op te richten en mijn kennis en vaardigheden in te zetten om zelfstandig professionals te ondersteunen. Als Virtueel Assistent doe nu iedere dag wat ik superleuk vind én goed kan: ik bouw de technische kant van online programma’s.

 

Jolanda Cornegoor. Maar zeg maar Jolan.

 

Ik hou ervan om puzzelstukjes op te lossen. Geen kruiswoordraadsels of Zweedse puzzels, maar in zaken die niet werken op je website bijvoorbeeld kan ik me helemaal vastbijten. Ik heb een engelengeduld als het gaat om oplossingen vinden. Gaat het niet linksom of rechtsom, er is altijd wel een weg die naar Rome leidt, een oplossing zal er komen. Ik sta voor wat ik beloof. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. Wat ik beloof, kom ik ook na, anders beloof ik het niet. Ik voel me heel betrokken bij mijn klanten. En ik hou van duidelijkheid en snel schakelen en dat verwacht ik van de ander ook. Mijn Achterhoekse nuchterheid combineer ik met een vleugje humor 😊.

 

Ik streef naar een samenwerking waar in overleg heel veel mogelijk is, waarbij er uiteindelijk een website of leeromgeving komt te staan helemaal in de smaak van de klant, én waaraan ikzelf plezier beleef!

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat ik:

 

  • een echt dorpsmeisje ben. De stad is leuk voor een dagje shoppen.
  • twee hele lieve stiefdochters heb, een tweeling.
  • dol ben op het landleven, paarden en alles wat daarbij komt kijken.
  • daarom officieel Paarden Oppasser ben geworden. Een geweldig leuke hobby en goed te combineren met mijn werk als Virtueel Assistent. Ik kom zo op de prachtigste plekjes om op huis, paarden en overige dieren te passen.
  • Wiener Melange tot mijn favoriete drankje reken.
  • een weekje skiën in Oostenrijk niet gauw zal overslaan.
  • verliefd ben op de Waddeneilanden, maar toch ook wel heel graag in Italië kom.
  • stapeldol ben op mijn Roemeense straathond Bruun en die is maar wat blij dat ik zo vaak thuis werk als Virtueel Assistent.
  • ook de aanjager ben van de netwerken ZZP Zutphen en ZZP Bronckhorst.

Mijn persoonlijke waarden

Betrokkenheid

Probleemoplossend

Samenwerken

Zorgvuldigheid

Plezier

 

 

 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

 

 

Jolanda in het kort:

Landelijk wonen, positief, Achterhoek, go with the flow, vrolijk, dierenliefhebber, paardenoppasser, Terschelling, allergie tegen verspilling, passie voor huizen, relativeren, Bruno Banani, gevoelsmens, hoge hakken/pantoffels, ruimtelijk inzicht, wintersport, gedaan is gedaan en door, Wiener melange, empathisch, gezellige avonden met vrienden, retro ’60 ’70 ’80.

Meer over mij weten?