Dit zeggen klanten over Jolanda

“Website en salespage”

 

“Vanaf het allereerste contact met Jolanda wist ik dat ze een prachtige website en salespage voor me zou maken. Ze heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Afstemming met Jolanda verloopt altijd zeer prettig. Ze is kundig, enorm gedreven en betrokken. Kortom, een aanrader om mee samen te werken. Als ik in de toekomst een VA nodig heb, dan zal dat zonder twijfels Jolanda worden.” 

Maroesjka Roelofs

Lifecoaching en Teamcoaching, Maroesjka Roelofs Coaching

“Waarom hoofdpijn als het niet nodig is?!”

 

“Als personal shopper ben ik liever met mijn klanten op pad, dan dat ik mij verdiep in het technische gedeelte van mijn website…

Eén van mijn motto´s is daarom ook: je moet alleen doen waar je ´goed´ in bent en energie van krijgt! Dus toen ik bezig ging met een weggever voor op mijn website, zorgde mijn creativiteit ervoor dat het e-book in no-time gereed was. Maar toen… bleef het daarbij.
Ik had geen idee hoe ik de funnel aan mijn website moest koppelen en kwam er zelf echt niet uit. Het leverde mij alleen maar hoofdpijn op. Op een gegeven moment dacht ik: “Dit moet ik ook niet willen. Ik moet het gewoon uitbesteden.”

Via mijn businesscoach kwam ik in contact met Jolanda. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen, het klikte direct! Ik heb haar leren kennen als een zorgvuldige, betrouwbare en toegankelijke vrouw.

Wanneer ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop, ga ik het zelf niet meer uitvogelen. Dat scheelt een heleboel hoofdpijn en ze heeft bewezen dat ze erg goed is in haar vak!”

Chanine Krisman

Stylist en Personal shopper, Stijl op Peil

“De techniek van een online programma”

 

“Ik ben businesscoach voor startende en ervaren ondernemers en ik bied coachingsprogramma’s aan zowel offline als online.

Om een tweede online programma aan te kunnen bieden, heb ik Jolanda gevraagd dit technisch voor mij in te richten. Hier komt heel wat bij kijken. Niet alleen is het fijn dat de inhoud er strak en foutloos uitziet, met name belangrijk is dat alle koppelingen goed lopen. De beveiliging van de modules moet goed geregeld zijn, de modules moeten op de juiste tijd opengezet worden, maar ook de begeleidende e-mail automation met informatie dient synchroon met de modules te lopen en te kloppen.

Ik heb Jolanda leren kennen als iemand met hart voor de zaak. Ze is heel betrokken en als zaken nog niet zo lopen zoals ze zich heeft voorgesteld, dan kan ze zich daar helemaal in vastbijten. Ze denkt met me mee, overlegt indien nodig en komt met voorstellen. Ze is heel zorgvuldig met oog voor detail. Daarnaast is ze altijd vrolijk, heel toegankelijk en bovenal betrouwbaar. Wat ze belooft, dat komt ze ook na.

Ik ben de snelle chaotische bedenker, zij mag mijn plannen structureren en uitvoeren. Een prima team!”

Margot Morrenhof

De Eigenwijze Businesscoach, Margotmorrenhof.nl

“Kleine en grote aanpassingen aan mijn website”

 

“Ik ben coach voor ouders en kinderen. Onlangs heb ik mijn praktijknaam gewijzigd en hierdoor waren er ook aanpassingen nodig voor mijn website. Kleine aanpassingen lukken mij zelf wel maar dit werd toch te ingewikkeld voor mij.

Ik heb Jolanda ingeschakeld en gevraagd of zij mij kon helpen hierbij. Eerst een fijn telefoongesprek gehad waardoor ik een goed gevoel kreeg. Jolanda kijkt eerst of ze de goede hulp kan bieden en denkt ook mee hoe dingen beter of anders kunnen. Ze luistert goed wat ik wil en is heel toegankelijk. Ze heeft mij goed geholpen, ik ben heel tevreden en heb haar nogmaals ingeschakeld om mij te helpen met het invoeren van een nieuw programma voor mijn nieuwsbrieven. Daarnaast is ze ook ontzettend aardig, kortom prettig om mee samen te werken.”

Janine Strik

Coach voor ouder & kind, Coachpraktijk Janine Strik

“Het moet niet goedkoop, maar goed zijn!”

 

“Als algemeen vakman in de zonweringsbranche, besloot ik de specialisatie naar reparatie en onderhoud van zonneschermen en rolluiken te maken. Daar hoort dan ook een nieuwe website bij. Aangezien ik als zzp’er geen behoefte heb om dat ook nog eens zelf te gaan doen, moest er weer een vakkundig iemand ingeschakeld worden. Ik hoef niet voor een koopje klaar te zijn, maar wil het graag goed voor elkaar hebben. Ik had al een aantal keren een wat minder goede ervaring opgedaan bij bedrijven die in deze tak van sport bezig zijn. Ik had me voorgenomen om me niet te laten inpakken door mooie praatjes en grote beloftes.

Jolanda is langs geweest voor een intake gesprek en kwam daarna met een duidelijk voorstel. Ik wilde het zakelijk houden en heb er een opleverdatum voor de website bij bedongen. Daar heeft ze zich prima aan gehouden. Adviezen voor de opzet en aankleding van de website werden gegeven met duidelijke argumenten en ook de aanpassingen aan door mij aangeleverde teksten, hebben we zonder veel discussie op orde gekregen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ze gaat ook nog eens de website onderhouden, zodat ik er bijna geen omkijken naar heb.

Al met al een zeer prettige samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen die zelf ook werkt met een instelling van ‘mouwen opstropen en aan de bak’.”

Kees Zuidema

Reparatiespecialist zonneschermen en rolluiken, Zonwering Bestosol Zutphen

“Social media en techniek”

 

“Als zelfstandig ondernemer verlies ik veel tijd en energie aan het uitzoeken van allerlei randzaken. De techniek van de social media is er daar één van. Liever besteed ik dat uit, maar wel aan iemand die daarin met mij meedenkt.

Ik heb Jolanda gevraagd eens te kijken naar mijn Facebook profiel, zakelijke pagina en de koppeling met Instagram. Ik liep daarin helemaal vast. Ze stelde goede vragen, dacht echt met mij mee en heeft de fouten die ik hierin had gemaakt, kunnen herstellen. Ook heeft ze uitgelegd hoe ik de verschillende kanalen het best kan gebruiken en inzetten.

Voor de toekomst wil ik social media meer en beter gaan inzetten voor mijn marketing. Als ik daarvoor hulp nodig heb of dat wil uitbesteden, weet ik dat ik ook daarvoor bij Jolanda terecht kan!”

Jolanda Schut

Life- en loopbaancoach, Het Coachingslab