Ik bouw jouw website in WordPress

Ik bouw jouw website naar jouw wensen en in jouw huiskleuren:

 

  • WordPress website, dus je kunt er makkelijk zelf mee werken
  • Op Divi-thema, licentiekosten inclusief. Divi is heel gebruiksvriendelijk, je kunt er veel zelf in aanpassen
  • Met voorbeeld salespagina
  • Plaatsing van gratis weggever
  • Koppeling met je mailingsysteem
  • Inclusief betaalmogelijkheid via Mollie
  • Indien gewenst een kleine webwinkel met WooCommerce

“Nieuwe website”

 

“Ik had me eind 2020 ingeschreven bij de KvK als zzp’er en wilde graag aan de slag in organisatie coaching en training. Dan is het belangrijk om zichtbaar te zijn.

Via een ondernemer in Raalte ben ik vorig jaar in contact gekomen met Jolanda. Door het bekijken van websites die ze eerder heeft gebouwd werd ik enthousiast en heb haar gevraagd mij ook te helpen. Jolanda heeft veel ervaring, is deskundig en kan goed meedenken, en daarmee de ideeën die ik in mijn hoofd had praktisch vertalen naar een website. Het was een leuk en boeiend proces, nooit geweten dat er zoveel kwam kijken bij het bouwen van een website. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat, en ik heb er veel positieve reacties op gekregen.

Wat ook handig is, is dat Jolanda altijd beschikbaar is voor vragen en dat ze het technische gedeelte van mijn website voor haar rekening neemt. Daar heb ik geen verstand van en dat wil ik graag zo laten.

Mocht ik in de toekomst méér uit mijn website willen halen en bijvoorbeeld een online programma willen toevoegen, dan kom ik zeker bij haar terug!” 

Erna Veldkamp

Coach en trainer, VERder Organisatiecoaching & training

Enkele van door mij gerealiseerde projecten:

De Lichaamstolk

Coachpraktijk Janine Strik

Your Best Fit

VERder Organisatie-coaching & training

Julia van Ditshuizen

ZZP Bronckhorst

Maroesjka Roelofs Coaching

Zonwering Bestosol Zutphen

Alvast Goed! Vastgoedstyling

Online leeromgevingen:

Courses Equine Posture

Academie Diëtiste Evy Vaes

Online workshop Mike's Kappersopleidingen

Martine Wagemans Online Aanbod

Stijl op Peil Academie

Cursus Paardenhomeopathie

Trainingen OnResult

Lentemorgen Academie

Trainingen Regie op Koers

Academie Leden Nos Juntos

Academy Ortho Health Move

Academy Energieke Jij

“Ik ben graag je sparringpartner. Ik ben heel betrokken, heb oog voor detail en bijt me vast in technische problemen. Bovenal vind ik plezier in onze samenwerking heel belangrijk!”

De investering in jouw website

Prijs exclusief 21% btw.

“Ik verheug me om voor je aan de slag te gaan!”

“Website en salespagina”

 

“Vanaf het allereerste contact met Jolanda wist ik dat ze een prachtige website en salespage voor me zou maken. Ze heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Afstemming met Jolanda verloopt altijd zeer prettig. Ze is kundig, enorm gedreven en betrokken. Kortom, een aanrader om mee samen te werken. Als ik in de toekomst een VA nodig heb, dan zal dat zonder twijfels Jolanda worden.” 

Maroesjka Roelofs

Lifecoaching en Teamcoaching, Maroesjka Roelofs Coaching

“Het moet niet goedkoop, maar goed zijn!”

 

“Als algemeen vakman in de zonweringsbranche, besloot ik de specialisatie naar reparatie en onderhoud van zonneschermen en rolluiken te maken. Daar hoort dan ook een nieuwe website bij. Aangezien ik als zzp’er geen behoefte heb om dat ook nog eens zelf te gaan doen, moest er weer een vakkundig iemand ingeschakeld worden. Ik hoef niet voor een koopje klaar te zijn, maar wil het graag goed voor elkaar hebben. Ik had al een aantal keren een wat minder goede ervaring opgedaan bij bedrijven die in deze tak van sport bezig zijn. Ik had me voorgenomen om me niet te laten inpakken door mooie praatjes en grote beloftes.

Jolanda is langs geweest voor een intakegesprek en kwam daarna met een duidelijk voorstel. Ik wilde het zakelijk houden en heb er een opleverdatum voor de website bij bedongen. Daar heeft ze zich prima aan gehouden. Adviezen voor de opzet en aankleding van de website werden gegeven met duidelijke argumenten en ook de aanpassingen aan door mij aangeleverde teksten, hebben we zonder veel discussie op orde gekregen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ze gaat ook nog eens de website onderhouden, zodat ik er bijna geen omkijken naar heb.

Al met al een zeer prettige samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen die zelf ook werkt met een instelling van ‘mouwen opstropen en aan de bak’”.

Kees Zuidema

Reparatiespecialist zonneschermen en rolluiken, Zonwering Bestosol Zutphen

Virtueel Assistent voor jouw website