Officemanagement – Online of hybride (interim) Officemanager

Ook ben ik inzetbaar als (interim) Officemanager. Dit kan online of (gedeeltelijk) op kantoor als dit binnen een half uur rijden van Harfsen is. Met mijn jarenlange ervaring in secretariaatsvak, op verschillende ondersteunende functies in verschillende branches, is ook dit een vorm van bedrijfsondersteuning. De veelzijdigheid van Officemanagement spreekt mij hierbij het meest aan, het liefst in een open organisatie met korte lijnen.

 

Als je handen te kort komt op het secretariaat

Mocht jouw secretaresse, managementassistent of officemanager korte of langere tijd afwezig zijn of zijn uitgevallen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

“Waarneming Officemanager”

 

“Jolanda heeft ons, als tijdelijk Officemanager bij Actief Zutphen, prima geholpen! Zelfstandig en proactief heeft zij in de periode van april  tot en met oktober 2023 de taken overgenomen van onze uitgevallen collega. Door haar betrokken en geïnteresseerde houding was ze in no time ingewerkt en gelijk van toegevoegde waarde. Ben heel blij met de manier waarop Jolanda haar tijdelijke rol bij ons heeft ingevuld.”

B. Filius

Directeur, Actief Zutphen

“Met mij haal je een ervaren kracht in huis die heel flexibel is, snel kan schakelen, zich snel allerlei systemen eigen maakt en het hoofd koel houdt.”

“Interim Managementassistent”

 

“Jolanda heeft van 2019 tot begin 2023 een aantal keren bij de RBK Group gewerkt als interim Managementassistent op het secretariaat van ons ingenieursbureau/softwarebedrijf. Ze heeft zich hierbij steeds heel flexibel opgesteld, ook als van de verwachte periode van een maand dat er uiteindelijk meer dan zeven werden en de dagen wisselden.

Jolanda voelt zich heel betrokken bij het bedrijf en verantwoordelijk voor haar taken. Ze was het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers, zorgde dat alles goed reilde en zeilde op het secretariaat. Complex agendabeheer, werken met het CRM-systeem, redigeren van teksten en offertes, ondersteunen van marketingactiviteiten en websitebeheer, zorgen voor attenties i.vm. rouw en trouw en ziekteregistraties waren onderdelen van haar taken.

Jolanda is vrolijk, loyaal, betrouwbaar en straalt rust uit. Ze is een toegankelijk persoon en niet gauw van haar stuk te brengen. Kortom, een prettig persoon om mee samen te werken en een waardevolle medewerker voor elk secretariaat.

M. Spijkerboer

HR-medewerker, RBK Group Deventer