Sinds april ben ik werkzaam als interim Officemanager bij het Zutphens Sport- en Accommodatiebedrijf bv. Dit bedrijf bestaat anderhalf jaar en is ontstaan uit verschillende stichtingen en accommodaties die beheerd werden door Gemeente Zutphen. Nog niet alles in het bedrijf is volledig uitgerold en ik vind het geweldig dat ik een bijdrage mag leveren aan het opzetten hiervan.

Ik krijg alle vertrouwen en verantwoordelijkheid om het reilen en zeilen op kantoor te managen. Secretariële, organiseren en facilitaire zaken komen voorbij, maar ook verschillende HR-taken.  Ik zit tweewekelijks bij de Managementteam-vergadering en mag ook bij de vergaderingen van Raad van Commissarissen en de Aandeelhoudersvergadering aanschuiven. In september staat de organisatie van een personeelsdag op het programma.

Per 1 juli heeft ZSA een nieuwe naam! Een grote campagne moet voor meer naamsbekendheid zorgen. Er is en prachtig promotiefilmpje gemaakt en die kun je hieronder bekijken!

In april was de verwachting dat ik voor een week of zes zou waarnemen, maar inmiddels zit ik er al drie maanden. En dat met heel veel plezier!