Afgelopen week ben ik gestart met een nieuwe opdracht voor officemanagement 😊.

Bij het Zutphens Sport- en Accommodatiebedrijf (ZSA) is de officemanager voor langere tijd uitgeschakeld. Het bedrijf bestaat nu ruim een jaar en heeft als taak om sport- en beweegdeelname van jong tot oud de stimuleren en te faciliteren. Met een klein team wordt het verder doorontwikkeld om het boegbeeld van de Zutphense sport- en beweegwereld te worden.

Ik kon gelijk vol aan de bak 😃. Van HR-gerelateerde taken tot vastgoedcontracten en allerlei andere regelzaken komen bij de officemanager terecht, heel veelzijdig dus. Ik zeg: geknipt voor mij! 😊. Ook ben ik aanwezig bij MT-vergaderingen, de Raad van Commissarissen en onderdeel van de Communicatiecommissie. Ik vond het een erg fijne start in dit leuke team en kijk ernaar uit om al deze uitdagende taken de komende periode tot een goed einde te brengen.