Vandaag was mijn laatste werkdag bij de RBK Group in Deventer. Althans, voorlopig. De afgelopen jaren ben ik daar meerdere keren ingevlogen als interim managementassistent. Want ja, ik ben ook inzetbaar als officemanager of managementassistent, hoe veelzijdig wil je het hebben 😉.

Met veel plezier heb ik de afgelopen 10 maanden op het secretariaat van RBK gewerkt. Ik werd gevraagd voor een maandje interim, maar dat werden er uiteindelijk ruim 10 door verschillende personeelswijzigingen.

Vanaf 2019 ben ik al meerdere keren op het secretariaat van RBK ingezet, telkens met heel veel plezier. Dus als er nog weer een keer vervanging nodig is, zullen ze aan me denken 😊.

Als afscheid kreeg ik een prachtige bos bloemen. Ik had lekkere cake van de ambachtelijke bakker meegebracht en ook een grote doos Celebrations voor op de balie. Bijna alle aanwezige collega’s kwamen even langs voor een persoonlijk afscheid, of stuurden een leuk mailtje. Dank jullie wel allemaal, ik vond het hartverwarmend!

Collega’s en management: hartelijk dank voor jullie vertrouwen in mij en voor de fijne samenwerking. In mijn afscheidsmail naar de ongeveer 60 medewerkers zei ik dan ook: ik zeg geen ‘tot ziens’, maar’ tot de volgende keer’! 😃