Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen Ook dit jaar weer, ook al ben je daar misschien niet zo zeker van omdat we weer in hetzelfde schuitje zitten als vorig jaar. Wie had toen kunnen bedenken dat we een jaar later met de maatschappij in nagenoeg dezelfde situatie zouden zitten?

Inmiddels is wel duidelijk dat we nog lang niet naar ons ‘oude normaal’ terug kunnen. En misschien lukt dat wel nooit meer helemaal. In ieder geval niet zo onbezorgd. Dat betekent dat we toch weer eens kritisch naar ons aanbod moeten kijken. Veel zaken gaan inmiddels online, waarvan we dat niet voor mogelijk hadden gehouden. Wie had gedacht dat online thuiswerken de norm zou worden? En dat reguliere scholen online lessen zouden gaan verzorgen?

Misschien kun jij ook nog weer eens kritisch naar je aanbod kijken. Is het mogelijk er een online programma van te maken? In uitgebreide vorm of juist in een compacte versie? Of misschien zelfs als instapproduct, om geïnteresseerden laagdrempelig met je kennis te laten maken. Ook als weggever is een korte online cursus heel goed mogelijk met informatie, oefeningen of video’s.

Denk er nog eens over na of het iets voor je kan zijn! En de uitvoering ervan? Die laat je aan mij over. Jij zorgt voor de input, ik zorg voor de technische uitvoering.

Wil je sparren over de mogelijkheden? Neem contact met me op!