Vandaag, 8 maart, is het Internationale Vrouwendag en zit ik ziek thuis door corona… 😔

Al bijna een week ben ik geveld door behoorlijke griep- en verkoudheidsklachten. Geen idee waar ik de besmetting heb opgelopen, dat moet dan in het theater zijn geweest, want verder heb ik weinig mensen gesproken. Ik was daar vorige week met mijn vriendinnen voor een leuke ‘vrouwenvoorstelling’: ‘Opvliegers!’

Gelukkig ben ik nog wel in staat om wat voor mijzelf te werken en dat doe ik vanuit mijn prachtige nieuwe kantoorruimte in ons nieuwe huis. Wat een feestje en een voorrecht om hier te mogen werken! Echt een heerlijke werkplek 😊. Voldoende daglicht, behaaglijke vloerverwarming, fijne spulletjes om me heen, radiootje aan en als kers op de taart Bruun aan mijn voeten als een echte beschermheer!

Van hieruit werk ik aan mooie projecten van online leeromgevingen en websitebouw, maar ook aan websiteaanpassingen en support op het gebied van officemanagement.

Wil jij nu eindelijk wel eens je eigen online programma, maar zie je op tegen de techniek? Ben je toe aan een nieuwe website of wil jij je website aangepast hebben? Of kun je op een ander vlak hulp gebruiken? Neem contact met me op en dan hoor ik graag wat je wensen zijn!