Hoe je jouw eigen online leeromgeving binnen een maand hebt staan zonder dat jij je bezig hoeft te houden met technisch gedoe.

Het spookt misschien al langer door je hoofd: jouw eigen online programma. Je hebt ongetwijfeld ideeën genoeg, want je hebt zoveel kennis en ervaring die je wilt delen! Dit doe je al één-op-één met je klanten, maar eigenlijk wil je groeien en dat lukt niet met alleen één-op-één trajecten. Bovendien kwam daar door de coronacrisis even flink de rem op.

Misschien heb je wel een businesscoach die je heeft gestimuleerd om voor een eigen online programma te gaan. Allemaal leuk en aardig, denk je, maar wat komt daar wel niet bij kijken? De kennis heb je en de ideeën ook. Maar de techniek? Daaraan heb je een broertje dood. Zonde van je tijd. Energieverslindend ook. Er zijn wel programma’s die het je stap-voor-stap leren, maar dan moet je het nog wel altijd ZELF doen. Kan dat niet anders? Jazeker wel! Jouw eigen online leeromgeving klaar binnen een maand, zonder dat je zelf ook maar iets aan de techniek hoeft te doen. In jouw eigen stijl en huiskleuren!

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in de online proefacademie en vraag hier een gratis account aan!