Weer een mooi project afgerond! Voor Erna Veldkamp van VERder Organisatiecoaching & training mocht ik een nieuwe website bouwen. Erna heeft jarenlange ervaring als procesbegeleider, projectleider en als teamcoach. Naast haar werk heeft ze het afgelopen jaar het stoere besluit genomen ook haar eigen bedrijf op te richten.

Als zzp’er helpt Erna leidinggevenden en hun organisatie; ze begeleidt hen bij het in beweging brengen van mensen en daarmee ook bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking binnen de organisatie.

Voor de website hebben we haar kleurrijke logo als basis genomen. Met deze kleuren had het ook een bonte mix kunnen worden, maar toch straalt het geheel opvallend veel rust uit. Informativiteit en functionaliteit voeren de boventoon.

De gebruiksvriendelijkheid van deze website is groot. Erna kan dus makkelijk zelf wijzigingen aanbrengen en blogs posten. Maar omdat zij zich verder niet met de techniek wil bezighouden, heeft ze ervoor gekozen een abonnement bij me af te sluiten voor het onderhoud.

Ben jij ook toe aan een nieuwe website of kun je wel wat aanpassingen aan je huidige website gebruiken? Neem contact met me op!