Ik heb voor Martine Wagemans een mooie en praktische online leeromgeving mogen bouwen. Als Vrouwencoach is Martine gespecialiseerd in bevalverwerking. Ze is er voor je als je onzekerheden, disbalans of angst ervaart door zwangerschap, baring en/of het jonge ouderschap. Martine biedt in deze rol praktische en kortdurende begeleidingstrajecten, zodat vrouwen meer grip krijgen op hun angsten, emoties en leven.

Het aanbod van Martine is nu dus ook online beschikbaar! Met het online-aanbod hoopt Martine drempelverlagend in te spelen op de problematiek die er veelal is na een bevalling, maar waar nog een groot taboe op rust.

Ik ben heel dankbaar dat ik door bemiddeling van Margot Morrenhof deze leeromgeving voor Martine heb mogen bouwen en zo een bijdrage aan dit mooie project heb mogen leveren.

Martine, ik wens je heel veel succes met je online programma!

Wil jij ook jouw eigen online leeromgeving? Dit kan een volledig programma of een mooi instapproduct zijn. En wil je je niet bezighouden met de techniek? Kijk dan bij Jouw Online Programma Goed Gebouwd wat ik voor je kan betekenen!