Met een goed gevoel stellen we je graag op de hoogte dat het stokje van ZZP Zutphen wordt overgedragen aan Jolanda Cornegoor, die met nieuwe energie, ideeën en ambities het grootste zzp-netwerk van Zutphen en omgeving voortzet. Jolanda Cornegoor is Virtueel Assistent en Vastgoedstylist bij Alvast Goed! VA Support & Vastgoedstyling.

Vanaf 1 oktober zullen er zaken worden overgedragen, vanaf 1 november is de overname een feit. Voor leden en ZZP Supporters verandert er niets, behalve dat het adres van administratieve zaken zal veranderen. Berdi zal Jolanda nog wel blijven ondersteunen de komende maanden.

Berdi: “In januari 2013 heb ik ZZP Zutphen opgericht. Ik zag de behoefte aan een netwerk voor zzp’ers en dit bleek te kloppen. Er zijn al vele nieuwe contacten gelegd, samenwerkingen aangegaan en opdrachten tot stand gekomen via ZZP Zutphen. Ik ben erg blij dat ik tevreden kan terugkijken op de jaren dat ik ZZP Zutphen heb aangejaagd.
Ik heb gehoord van mensen dat ik ZZP Zutphen ben, en ZZP Zutphen ben ik, zoals dat eigenlijk bij iedere zzp-onderneming werkt. Jolanda neemt het concept ZZP Zutphen over en haar identiteit zal op ten duur hierin terug te vinden zijn. Ik heb er alle vertrouwen dat ze het netwerk gaat voortzetten en verder uitbouwen door de frisse wind, nieuwe energie en ideeën van haar. En dat voelt erg goed.
Voor mij is het tijd voor wat nieuws.
Ik wil het zakelijke gedeelte even inleveren en creativiteit meer naar voren schuiven. Maar eerst ga ik alles goed afsluiten en opruimen. Daarna ga ik fris een nieuw hoofdstuk van mijn leven in.
Ik zal komende tijd nog veel te zien zijn bij bijeenkomsten van ZZP Zutphen en sowieso geef ik Jolanda een zet bij de overname van ZZP Zutphen.
Tot ziens en bedankt voor de leuke jaren samen!”

Jolanda: “Ik heb ontzettend veel zin om met ZZP Zutphen aan de slag te gaan! Toen ik de oproep van Berdi las, voelde dat als een enorme kans waarbij puzzelstukjes voor mij samenvallen. Ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft. Ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben door mijn werk als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken. Bij ZZP Zutphen komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan.

De lijn die Berdi met ZZP Zutphen heeft ingezet, wil ik graag voortzetten. Haar enthousiasme en betrokkenheid zijn mijn voorbeeld. Ik kijk ernaar uit om met elkaar dit mooie netwerk uit te breiden en hoop natuurlijk op jullie medewerking 😊.

Mijn doel voor het komende jaar is jullie allemaal persoonlijk te leren kennen en te kijken hoe we wat voor elkaar kunnen betekenen. Samen vooruit!”