Vol gas het jaar uit voor het goede doel!

In navolging van mijn businesscoach ben ik de uitdaging aangegaan om eind van het jaar nog even vol gas te gaan voor het goede doel. We spraken met z’n allen uit de groep af ieder € 100,- ophalen voor het goede doel.

Ik heb gekozen voor het doel Simone’s Hoop op Leven. Simone ken ik nog van toen ze een enthousiaste tiener was. Ze ligt al ruim 16 jaar met heftige pijnen op bed en alleen een levensreddende dure operatie in het buitenland kan haar hoop op leven geven. Ze moet hiervoor zelf haar crowdfunding organiseren. Ik gun het Simone zo!

€ 100,- Voor het goede doel. Stiekum hoopte ik op iets meer. Voor elk verkochte online leeromgeving wilde ik € 100,- doneren. Hoe gaaf zou het zijn dat ik in de laatste dagen van het jaar, in de vakantie, nog een online leeromgeving zou verkopen. En misschien wel twee. Of zelfs wel drie. Ik zette mijn doel op drie! Dat betekent gigantisch veel werk, maar dat is het waard. Door echt te knallen, een onweerstaanbaar aanbod te doen, alle dagen zichtbaar te zijn en vol gas te geven, is het me gelukt! € 300,- in drie dagen tijd voor het goede doel! #trots

Het geld is inmiddels gedoneerd. Ik heb iemand heel blij gemaakt. Help jij Simone ook? Ze verdient het! Zie Simone’s Hoop op Leven.