Ik doe wat ik doe, omdat hiermee vele puzzelstukjes in elkaar vallen. En ik word er heel blij van!

Het is een proces van vele maanden geweest. In een aantal jaren is mijn leven totaal op zijn kop gezet: andere relatie, andere woonomgeving, werk beëindigd na 27 jaar. Na een aantal reorganisaties was ik op een plek achter de balie beland, waar ik me letterlijk en figuurlijk gevangen voelde. Het zorgde er wel voor dat ik voor de vrijheid van een eigen bedrijf ging. Bij de zoektocht waarin dan, kwam ik er op uit dat het in ieder geval iets moest worden met huizen, inrichting, landleven en het liefst ook nog met makelaars en support. Wat is er dan mooier dan dat ik deze zaken kan verenigen in mijn bedrijf Alvast Goed! Vastgoedstyling & VA Support!

Met mijn achtergrond als managementassistent vind ik het ontzettend leuk om mee te denken over hoe je niet alleen een huis, maar ook de makelaar zelf goed in de markt zet. Wat maakt hem of haar anders? Waarom zal een klant naar hem (of haar) toekomen en niet naar de concurrent? Als VA help ik de ondernemer online met de marketing en branding en neem ik taken uit handen. Dat kan gaan over het opzetten van posts of een salesfunnel, het bijhouden van de website, het monteren van video’s of het redigeren van nieuwsbrieven, afbeeldingen, noem maar op. Zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun doelen en datgene doen waar zij het meeste plezier aan beleven. Zij blij, ik blij!