Een online programma is ook een website

Een nieuwe weg, een nieuw pad. Focus. Marketing op één product en voor maar één ‘ideale klant’. Voor velen een dingetje, zo ook voor mij. Ik voel me allround, ben breed inzetbaar, maar dat wil niet zeggen dat ik voor 100 procent achter al mijn diensten sta. Dat is een zoektocht en vormt zich door uitproberen. Bij mij best wel een lange weg eigenlijk 😀.

Daarom ben ik ook zo blij dat ik mijn ‘producten’ heb gevonden waar ik helemaal achter sta. Bij toeval ontstaan door het maken van mijn eigen websites. Hiervoor had ik wel een training gevolgd. Wat vond ik al dat gepruts met een mooi eindresultaat prachtig om te doen. Daarna ben ik dit gaan inzetten voor mijn klanten. En die bleken er net zo blij mee te zijn als ik 😊.

 

Specialisatie in websitebouw

Maar goed, er zijn zoveel webbouwers, hoe onderscheid je je dan? Via een klant kwam ik in aanraking met de achterkant van een online programma. Dat was nog iets meer gepruts 😀. Wat gaf dat een kick om alles goed werkend te krijgen! De vraag of ik een tweede online programma wilde bouwen, was dus snel beantwoord. Dat bracht het balletje verder aan het rollen.

Ik ging me verder verdiepen in het bouwen van online leeromgevingen. Dit is ook websitebouw, maar met een andere toepassing. Ik investeerde in licenties en heel veel tijd aan zelfstudie en uitproberen. Dat maakt dat ik trots ben op het mooie product dat ik nu aanbied: ik bouw voor ambitieuze ondernemers die een online traject willen en opzien tegen technisch gedoe, een all inclusive maatwerk online leeromgeving, zodat zij zich alleen maar hoeven bezig te houden met de inhoud en sales van hun programma.

Daarnaast blijft het natuurlijk mooi om ook complete websites te realiseren. Zie deze pagina voor een aantal voorbeelden!