Verhalen van echte mensen, ik ben er dol op. In programma’s zoals Spoorloos, Memories, DNA onbekend, Break free en het nieuwe ‘Wat een verhaal’ komen mensen aan het woord die een mooi, stoer, treurig, grappig of herkenbaar verhaal te vertellen hebben en ik hang aan hun lippen.

Ook jij hebt een verhaal te vertellen. Jouw verhaal. Misschien ben je ervan bewust of misschien heb je geen idee waarover. Maar je weet wel dat dit enorm kan helpen om de know – like – trust factor te vergroten.

Een uitermate geschikte manier om jouw verhaal te vertellen zou bloggen kunnen zijn, daar hoef je niet per se voor in een televisieprogramma te komen. Een blogverhaal is een laagdrempelige manier, want iedereen kan het. Toch…? Dat wat je zo enthousiast weet te vertellen een beetje op papier zetten? Maar… hoe krijg je dat goed uitgewerkt? Je bent niet zo’n schrijver, je wilt je tijd liever aan wat anders besteden en eigenlijk heb je er ook helemaal niet zo’n zin in. Maar het zou wel een goede zet zijn, dat weet je wel.

Er is nu een makkelijke manier! Als je weet wat je te vertellen hebt: spreek het in, neem het op stuur het aan mij door en jij bent in 10 minuten klaar! Ik zorg ervoor dat het een mooi leesbaar verhaal wordt dat goed in elkaar zit qua verhaallijn, opmaak, spelling en grammatica.

Als je nu nog helemaal geen idee hebt wat jouw verhaal is: laat mij je interviewen! In een gezellig gesprek haal ik jouw verhaal naar boven en werk het later helemaal uit. Als je wilt ook nog met een foto erbij!

Eens proberen? Neem contact met me op!